fbpx

Over Caro


Change by Caro Hairextensions Zeist

Over Caro

Change by Caro Hairextensions Zeist

Over Caro

Wat leuk dat je bij mij komt kijken!
Ik ben Carolien en ben de trotse eigenaresse van Change by Caro in Zeist.

In de afgelopen 4 jaar heb ik al veel dames gelukkig gemaakt met een prachtige bos haar door het plaatsen van hoge kwaliteit hairextensions.

Voorheen combineerde ik mijn hairextensionsalon met mijn werk als onderwijzeres op de basisschool. Ondanks dat ik dat erg leuk vond ligt mijn hart toch bij het werken met hairextensions.

Haar is heel belangrijk voor een vrouw. En of je nou met een dunne bos geboren bent of, zoals veel van mijn klanten, kanker hebt gehad dan voel je je zoveel beter met meer haar. Het is vaak niet alleen je haar maar ook je gevoel van zelfvertrouwen en onzekerheid wat dan een deuk krijgt. En het is zo geweldig om vrouwen in die paar uurtje in mijn stoel te zien transformeren tot stralende zelfverzekerde vrouwen!

Mijn trots en Passie

Sinds 2019 heb ik het werken vanuit huis verruild voor mijn trots:

Een hairextensionsalon in Zeist in het complex van Sportcity, waar ik hairextensions plaats van bijzonder hoge kwaliteit met een fantastische prijs/kwaliteitverhouding. 

Mijn passie ligt echt bij het runnen van mijn eigen salon en het blij en mooier maken van dames en af en toe een heer die om uiteenlopende redenen graag wat meer haar wensen en vaak daardoor meer zelfvertrouwen krijgen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Bel of app me dan gerust of stuur een mailtje naar caro@changebycaro.nl